Samsung продължава да обогатява и развива нишата на сгъваемите устройства

...
Samsung продължава да обогатява и развива нишата на сгъваемите устройства
Коментари Харесай

Samsung Galaxy Z Flip4 и Samsung Galaxy Z Fold4 - скъпи и мощни

Samsung продължава да обогатява и развива нишата на сгъваемите устройства и през днешния ден, 10 август, показа четвъртото потомство Galaxy Z Fold и Z Flip смарт телефони, които сполучливо надграждат концепцията за мощни, комфортни и мултифункционални телефони.

Samsung oпределя Galaxy Z Flip4 като най-хубавият метод да изразиш себе си, а Z Fold4 - като най-мощния си смарт телефон досега. Ние пък сме склонни да се съгласим и с двете изказвания. 

Телефоните идват с редица усъвършенствания, най-нови процесори и всевъзможни екстри, които оферират голям набор от варианти, подобаващи както за развлечение, по този начин и за работа. 

Samsung Galaxy Z Flip4
 Снимка 583670
 

По-компактният Z Flip4 идва с актуализирана и по-тънка панта с Armor Aluminium покритие против удари и изпускания и непрозрачен стъклен тил с покритие Corning Gorilla Glass Victus, което обгръща и външния 1.9-инчов Super AMOLED екран.

Вътрешният екран е с Dynamic AMOLED 2X технология, с диагонал от 6.7 инча и резолюция от 2640 х 1080 пиксела, както и с адаптивна периодичност на освежаване сред един и 120Hz. 
 Снимка 583676
 

Селфи камерата е с 10 мегапиксела, а на гърба на горния панел има два датчика с по 12 мегапиксела и обективи с необятен обсег, които още по-ефективно отпреди могат да се употребяват като селфи камера, с помощта на външния екран. 

И за двата си нови сгъваеми модела Samsung залага на допустимо най-хубавия чипсет сега - Snapdragon 8+ Gen 1, който спомага за още по-бърза работа на телефона и обработка на фотосите. 
 Снимка 583672
 

Камерата и опциите за снимане в разнообразни режими е измежду главните акценти на модела. 

На напред във времето са екстрите FlexCam и Quick Shot, които ни разрешават да снимаме без ръце и в разнообразни позиции, както и бързо и елементарно да вършим фрагменти, без да се постанова да отваряме телефона. 
 Снимка 583673
 

При затворен телефон можем да одобряваме и позвънявания, да отговаряме на известия и даже да управляваме SmartThings Scene напълно през външния екран. 

Телефонът е и с по-мощна батерия с потенциал от 3700mAh и поддържа зареждане с до 25 вата, при което са нужни 30 минути, с цел да реализираме заряд от 50%. 
 Снимка 583675
 

Цената на Z Flip4 стартира от 2149 лева за настройка с 8GB RAM/128GB и стига до 2499 лева за разновидността с най-високата настройка - 8GB RAM/512 GB. 

Samsung Galaxy Z Fold4
 Снимка 583664
 

Galaxy Z Fold4 е резултат от дългогодишната експертиза на Samsung при мобилните технологии и има всичко, което бихме желали от един актуален смарт телефон или таблет. 

Моделът е с усъвършенствани екрани, по-мощна камера и предлага огромен набор от софтуерни екстри, които оказват помощ да се възползваме оптимално от формата и двата му екрана. 
 Снимка 583669
 

Външният и по-малък екран е с размер от 6.2 инча, резолюция от 2316 х 904 пиксела и опреснителна периодичност сред 48Hz и 120Hz. 

Основният екран е с диагонал от 7.6 инча и висока резолюция от 2176 х 1812 пиксела, като при него честотата на освежаване варира сред един и 120Hz. 
 Снимка 583666
 

В него е внедрена още по-невидима камера с четири мегапиксела, а самото стъкло е с усъвършенствана конструкция против пострадване.          

Основната камера е формирана от три датчика и предлага до 30х Space Zoom. 

Най-големият датчик е с 50 мегапиксела, автоматизиран фокус и оптична стабилизация, а към него има 12-мегапикселов датчик с необятен обсег и 10-мегапикселов датчик с телеобектив.  
 Снимка 583668
 

Телефонът е съчетаем със S Pen и методите, по които можем да го употребяваме, са лимитирани единствено от личното ни въображение. 

Galaxy Z Fold4 също по този начин е и първият телефон с Android 12L, особено усъвършенстван за работа с огромен екран. 

Въведен е и нов Taskbar с интерфейс, наподобяващ този на компютър, за още по-лесна и комфортна работа. 
 Снимка 583665
 

Мултитаскингът е по-интуитивен отпреди, с помощта на новите Swipe жестове за ръководство, като има и drag-and-drop функционалност за някои приложения на Гугъл.   

Flex режимът пък е обогатен с нов тъч пад, с който елементарно можем да управляваме наличието пред нас. 
 Снимка 583667
 

Телефонът ще се предлага в две конфигурации с закрепена оперативна памет от 12GB RAM и варианти за 256GB и 512GB вградена памет, които костват респективно 3499 лева и 3749 лева. 

Предварителните поръчки са отворени от през днешния ден, а формалните продажби започват на 26 август. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР