Samsung представи своя пръстен Galaxy Ring по време на събитието

...
Samsung представи своя пръстен Galaxy Ring по време на събитието
Коментари Харесай

Samsung неочаквано представи Galaxy Ring

Samsung показа своя пръстен Galaxy Ring по време на събитието Galaxy S24 Unpacked предишния месец, а в този момент се появиха още детайлности, защото аксесоарът беше публично разгласен. Въпреки че към момента не са разкрити детайлности за цените и наличността, Samsung даде обширна информация за своя първи интелигентен пръстен Galaxy.

Galaxy Ring ще бъде категоризиран по размери от S до XL, посочени отвътре на пръстена. Отличаващ се с вдлъбната форма, която се стеснява в центъра, за разлика от изпъкналия тип на пръстена Oura, предлагането на Samsung ще се предлага в три цвята: керамично черно, платинено сребърно и златно.

 Samsung ненадейно показа Galaxy Ring - 2

Оборудван с разнообразни благоприятни условия за следене, пръстенът Galaxy Ring следи сърдечния темп, честотата на дишане, моделите на съня и нощните придвижвания, като даже може да разпознава ранни знаци за сънна апнея. Samsung нарежда пръстена като допълващо устройство към Galaxy Watch, обещавайки усъвършенстван 24/7 мониторинг на здравето и интензивността.

Освен това той прави оценка жизнеността на потребителите въз основа на композиция от ежедневни действия, качество на съня, сърдечна периодичност неподвижен и колебливост на сърдечната периодичност. Потребителите могат да дефинират персонализирани цели за богатство и да получават актуализации за напредъка посредством карти Booster, налични посредством приложението Galaxy Health.

Първоначално пръстенът Samsung Galaxy Ring ще се свързва извънредно със смарт телефони Samsung Galaxy, като в бъдеще се възнамерява съвместимостта му да бъде разширена и за други устройства с Android.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР