Samsung представи новия модел на популярния лаптоп Notebook 9 Pen.

...
Samsung представи новия модел на популярния лаптоп Notebook 9 Pen.
Коментари Харесай

Samsung анонсира лаптопа Notebook 9 Pen с 15-инчов дисплей и новия стилус S Pen

Samsung показа новия модел на известния преносим компютър Notebook 9 Pen . Този път устройството има 15-инчов екран.

Заедно с нараствания размер на диагонала на екрана, мобилното устройство е получило и усъвършенствания стилус S Pen , като Samsung акцентира двойното нарастване на скоростта на работа. Заедно с цифровото перо се оферират няколко версии на сменяеми накрайници, които дават опция за потреблението на няколко стила на изобразяване. Освен това, предлага се и специфична версия на жълт корпус на S Pen, комплектувана със наследник цвят на корпуса на Notebook 9 Pen.



Що се отнася до хардуера на преносимия компютър Notebook 9 Pen, компанията дава обещание потреблението на най-новите централни процесори на Intel от 8-мо потомство. Новият преносим компютър ще предлага гигабитов Wi-Fi модул за безжична връзка, два Thunderbolt 3 врата и един USB Type-C порт. Устройството има и общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо, както и слот за външни карти памет.

Новият преносим компютър Samsung Notebook 9 Pen с 15-инчов екран ще излезе на пазара през 2019 година. Повече информация за характерностите на мобилното устройство се чака да бъде обявена на ревюто CES 2019 през месец януари идната година.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР