Samsung представи Galaxy A7 - първия смартфон на компанията с

...
Samsung представи Galaxy A7 - първия смартфон на компанията с
Коментари Харесай

Запознайте се с Galaxy A7 - първият модел на Samsung с тройна камера

Samsung показа Galaxy A7 - първия смарт телефон на компанията с тройна камера, в опит да отговори на предизвикването на китайските съперници.

Тройната задна камера е формирана от 3 разнообразни обектива - 8-мегапикселова камера със 120-градусов широкоъгълен обектив, 24-мегапикселова съществена камера и камера с дълбочинен обектив. Последната разрешава да се основават така наречен фотоси с " боке резултат ", при които обектът е на фокус, а фонът е мъгляв.

Камерите употребяват интелигентния оптимизатор на картината на Samsung, който разпознава какво снимате и настройва контраста, яркостта и цвета, с цел да получите оптимално положително качество на изображението.

 Samsung против Huawei и Xiaomi: Корейският колос залага на по-евтини смарт телефони
Samsung против Huawei и Xiaomi: Корейският колос залага на по-евтини смарт телефони

Първите такива модели ще се появят на пазара по-късно тази година

Предната камера е 24-мегапикселова, с регулируема LED мълния и резултата " селфи фокус ", който също дава опция за боке резултат на автопортретите. Тя разполага и с професионален режим на осветяване, емотиконки с обогатена действителност и специфични филтри.

Galaxy A7 разполага с 6-инчов супер AMOLED екран с резолюция 1080x2220, което е доста добре за смарт телефон от междинен клас. Устройството се зарежда от 8-ядрен 2.2-гигахерцов процесор (вероятно от серията Exynos), 4GB оперативна памет (до 6GB на някои пазари), 128GB вътрешна памет и слот за карта памет, още веднъж според от оператора и пазара.

Смартфонът разполага със непряк сензор за пръстов отпечатък, звукът е обезпечен от технологията Dolby Atmos. Предлага се в 4 цвята - синьо, черно, златно и розово.

 Galaxy A7 има много положителни характерности за телефон от междинен клас
Източник:

Galaxy A7 има много положителни характерности за телефон от междинен клас

Битка за продажби

Серията Galaxy A на Samsung предлага смарт телефони от междинен клас, доста по-евтини от флагманите S и Note. В предишното те бяха известни на разрастващите се пазари и други страни, където по-скъпите модели не са толкоз публикувани. Тази тактика оказа помощ на Samsung бързо да усили продадените размери.

В последно време корейският колос среща сериозна конкуренция от китайски производители като Huawei и Xiaomi, които пуснаха по-иновативни устройства на по-ниски цени. Двете компании вкараха нови функционалности към телефоните от междинен клас, даже преди да ги прибавят във флагманите си.

В отговор Samsung възнамерява да промени тактиката си в междинния клас, като добави нови технологии в смарт телефоните от серията Galaxy A, с цел да притегли клиенти милениали.

Въпреки впечатляващите благоприятни условия за устройство от междинен клас, Galaxy A7 не е първият смарт телефон в света с тройна задна камера. По-рано тази година Huawei показа флагмана P20 Pro, който разполага с тройна камера.

Galaxy A7 ще бъде пуснат на определени европейски и азиатски пазари през тази есен, а в близко бъдеще ще се разшири и до спомагателни пазари. Цената на устройството към момента не е оповестена.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР