Samsung представи две нови серии лаптопи. Това са Notebook 3

...
Samsung представи две нови серии лаптопи. Това са Notebook 3
Коментари Харесай

Samsung представи лаптопите за ежедневно използване Notebook 5 и 3 Series

Samsung показа две нови серии преносими компютри. Това са Notebook 3 и Notebook 5, които съгласно производителя са предопределени за ежедневна работа и казуални игри.
Samsung Notebook 3 има модификации с екрани с размер на диагонала 14 и 15 инча. Резолюцията е HD или Full HD. Използват се чипове на Intel от осмо потомство до Core i7. Моделът с 15-инчов екран е оборудван с видеокартата NVIDIA MX110 2 GB буферна памет. Използва се акумулаторна батерия с потенциал 43 Wh.



Samsung Notebook 5 има 15-инчов екран с резолюция 1920х1080 пиксела. Използва се процесор Intel Core i7 от осмо потомство, видеокартата е NVIDIA MX150. Захранването се реализира от същата акумулаторна батерия с потенциал 43 Wh.



Производителят акцентира, че новите преносими компютри са изключително подобаващи за всекидневно потребление. Те имат клавиатури със общоприет размер и дигитален блок, с ергономични покрития на клавишите. Дисплеите са напълно тъкмо калибрирани благодарение на Samsung Color Engine, а повърхността им е покрита с антибликово покритие. Поставеният в мобилните устройства тъчпад е с много огромни размери и е комфортен за потребление.

Продажбите на преносимите компютри Samsung Notebook 3 и 5 ще започват в Южна Корея, а в анонса цените не бяха оповестени.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР