Samsung потвърди, че събитието Galaxy Unpacked ще се проведе през

...
Samsung потвърди, че събитието Galaxy Unpacked ще се проведе през
Коментари Харесай

Потвърдено е, че събитието Samsung Galaxy Unpacked ще се проведе през юли

Samsung удостовери, че събитието Galaxy Unpacked ще се организира през юли тази година, вместо по нормалното време през август. Очаква се на събитието да бъдат показани най-новите устройства на Samsung, в това число сгъваемите смарт телефони Z Flip 5 и Z Fold 5, както и смарт часовници и други носими устройства. Компанията съобщи, че събитието Samsung Galaxy Unpacked ще се организира в Южна Корея през юли, без да дава други детайлности. Освен това тя компанията не разкри точната дата на стартиране на предстоящите артикули на пазара. аемите smar, намеквайки за идното им стартиране на пазара.

„ Категорията на сгъваемите смарт телефони въплъщава философията на Samsung за даване на пробивни нововъведения, които уголемяват границите, с цел да трансформират бъдещето на мобилните преживявания. Домакинството на Unpacked в Сеул е от огромно значение, защото това е град, който се е трансформирал във възникващ епицентър на нововъведенията и смарт телефон културата. “

заяви ТМ Рох, президент и началник на Mobile eXperience Business в Samsung Electronics

Какво съставлява Galaxy Unpacked?

Събитието Galaxy Unpacked на Samsung е проява на най-новите устройства на компанията. Събитието нормално се организира два пъти годишно, като едно събитие е през януари

или февруари за линията Galaxy S, а другото е нормално е през август за сгъваемите смарт телефони Galaxy Z Fold и Z Flip, само че не и този път. Събитието е нещо огромно, като в дневния ред е включено всичко – от нови смарт телефони до смарт часовници.

Както казахме по-рано, нормалната времева рамка за това събитие е август. Въпреки това, по някаква причина, която е най-добре известна на компанията, тя е решила, че това събитие би трябвало да се състои в края на юли тази година. Според SamMobile, Samsung обмисля събитието да се организира през последната седмица на юли, по-точно някъде сред 25 и 27 юли.

Digitaltrends твърди, че по време на събитието ще бъдат показани с изключение на сгъваемите смарт телефони Z Flip 5 и Z Fold 5, и смарт часовниците Galaxy Watch 5 и Galaxy Watch 5 Pro, както и премиум безжичните слушалки Galaxy Buds 2 Pro.

Това е голямо събитие за софтуерната промишленост. Като един от водачите в сектора, доста хора гледат деликатно това, което Samsung може да предложи. Събитието също по този начин съставлява добър късмет да се покажат най-хубавите технологии и да се предложи на света взор към това, което крие бъдещето. Какво мислите за събитието на Samsung? Споделете мнението си в мненията.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg