Samsung обяви нов флагмански телевизор от серията Neo QLED 8K.

...
Samsung обяви нов флагмански телевизор от серията Neo QLED 8K.
Коментари Харесай

Samsung представи първия в света телевизор с честота на опресняване 240 Hz

Samsung разгласи нов флагмански тв приемник от серията Neo QLED 8K. Става дума за модела QN900D с диагонал до 85 инча, който е оборудван с нов и мощен процесор и ще бъде пуснат в продажба по-късно тази година. Samsung актуализира и други модели на своите тв приемници.

Новата флагманска серия Neo QLED 8K разполага с мощен процесор NQ8 AI Gen3 за усъвършенствано мащабиране на изображенията до 8K (7680 × 4320 пиксела), и изостряне на наличието с ниска резолюция. Новият невронен процесор е два пъти по-бърз от чипа от предходното потомство. Той взаимодейства с 512 невронни мрежи, до момента в който предходната версия на процесора работеше с 64 невронни мрежи.

QN900D ще се предлага във версии с размери до 85 инча, което дава опция да се насладите напълно на наличие с 8K резолюция или даже с мащабиране от 4K благодарение на новия AI процесор. QN900D е и първият тв приемник на пазара с променлива периодичност на освежаване до 240 Hz при 4K резолюция. Това значи, че тв приемникът е съвършен за заможни геймъри.

Няма доста наличие с 8K резолюция, тъй че мащабирането на 4K и по-ниска резолюция до 8K е една от най-важните благоприятни условия на всеки 8K тв приемник. В QN900D на Samsung вграденият процесор NQ8 AI Gen3 дава отговор за мащабирането и изострянето на наличие с ниска резолюция. Цената на новия флагман Samsung Neo QLED 8K не е оповестена, само че е явно, че тя ще бъде много висока.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР