Самсунг обяви, че ще пусне през септември на пазара смартфона

...
Самсунг обяви, че ще пусне през септември на пазара смартфона
Коментари Харесай

След подобрения смартфонът със сгъваем екран на Самсунг дебютира през септември

Самсунг разгласи, че ще пусне през септември на пазара смарт телефона със сгъваем екран – Самсунг Галакси Фолд, който създаваше проблеми при тестванията по-рано тази пролет, предава Си Ен Ен.

Оттогава южнокорейската компания е въвела голям брой усъвършенствания, като показва, че е трябвало да работи още върху дизайна на продукта и отбраната на екрана на местата, където устройството се сгъва. От компанията оповестяват, че са сложени железни пластове под екрана, горният му предпазен пласт е изнесен отвън рамката и става неразделна част от нея. Също по този начин е понижено пространството сред пантите за прегъване на телефона, от които доста консуматори, тествали телефона авансово, се оплаквали.

Устройството ще бъде на цена от към 2 хиляди $ и беше планувано да се продава от април. Продажбите обаче бяха отсрочени, след като първите консуматори рапортуваха какъв брой бързо се е счупил телефонът.

Ключовият миг от 4.6-инчовия смарт телефон е, че той се отваря в 7.3-инчов таблет. Но след използването се откриха няколко казуса, в това число дефектни панти и счупени екрани, което се дължи на обстоятелството, че доста от потребителите са объркали защитния протектор на телефона с еднократен протектор, и са го премахнали.



Компанията производител не показва към този момент на кои пазари ще пусне телефона през септември, нито афишира точна дата на излизане.

Другият огромен производител на смарт телефони, който работи върху стартирането на сгъваем смарт телефон, е китайската компания „ Хуауей “. Тя също отсрочи стартирането на пазара на своя сгъваем „ Мейт Екс “ (Mate X) с претекст, че усъвършенства качествата на екрана, който в тази ситуация е най-сложният съставен елемент на телефона от софтуерна позиция.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР