Samsung не са се предали в битката при технологичните лидери

...
Samsung не са се предали в битката при технологичните лидери
Коментари Харесай

Samsung представи телевизор - хамелеон

Samsung не са се предали в борбата при софтуерните водачи и се стремят да основат и невъзможното.

 Samsung показа Galaxy S9 и S9+
Samsung показа Galaxy S9 и S9+

Много детайлности за флагманите

Най-новото попълнения в портфолиото на Samsung обаче не е телефон, а QLED тв приемник . Въпросната технология е най-иновативната в портфолиото на компанията и ще дава опция на потребителите да избират сред няколко нови функционалности. Като, когато е инсталирани на стената и не го използваме ще се съчетава с интериора.

 Снимка 344323

Но, с цел да се случи това, първо, би трябвало създадем фотография на инсталирания тв приемник посредством приложението Samsung SmartThings. Оттам, приложението ще употребява цветовете, които заобикалят тв приемника, с цел да се покаже същия цвят или шарка на самия него. Потребителите ще могат да качват свои фотоси или да употребяват авансово декорирани изображения.

 Apple възнамерява по-евтин MacBook Air
Apple възнамерява по-евтин MacBook Air

Но към момента не е ясно по кое време

 Снимка 344322

А в случай че изберем режима Ambient Mode ще можем да слушаме музика или да се осведомяваме за времето, като тв приемникът още веднъж ще се слива с околната среда. А също по този начин ще има единствено един кабел, които ще е с оптималната дължина от 15 метра и ще играе ролята на захранващ и за транспорт на данни.

 Снимка 344326

QLED тв приемника на Samsung ще бъде екипиран и с гласов помощник - Bixby. Телевизорът ще бъде пуснат в продажба до края на месеца, само че към момента не е ясна цената му.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР