Samsung не пропусна момента след представянето на новия iPhone 14,

...
Samsung не пропусна момента след представянето на новия iPhone 14,
Коментари Харесай

Samsung също се присмя на новия iPhone

Samsung не пропусна момента след представянето на новия iPhone 14, с цел да се подиграе на компанията от Купертино, само че също по този начин употребява опцията да направи реклама на своите устройства. Корейците използваха Twitter и разгласиха няколко поста в които се присмиват на Apple с реторични въпроси,

— Samsung Mobile US (@SamsungMobileUS)
Първите две изявления са идентични и в тях от Samsung популяризират Galaxy Fold и Galaxy Flip, наблягайки на това, че от Apple нямат такива устройства. Третата обява е обвързвана с Galaxy S22 Ultra и камерата на смарт телефона, чийто датчик е с резолюция от 108 мегапиксела, против скромните 48 мегапиксела на iPhone 14 Pro. В трите изявления Samsung натъртва и на това, че тези качества на смарт телефоните са на пазара от повече от две години.

Интересно ще бъде да забележим дали от Apple ще отговорят на провокацията или рекламният отдел на компанията ще пропусне да отговори на най-големия си конкурент на пазара. Припомняме, че преди няколко дни от ZTE също се подиграха, само че тогава китайците взеха под прицел екрана на iPhone 14 Pro.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР