Samsung може да се окаже принуден в най-близко бъдеще да

...
Samsung може да се окаже принуден в най-близко бъдеще да
Коментари Харесай

Samsung може временно да спре производството на телевизори, заради недостиг на чипове

Samsung може да се окаже заставен в най-близко бъдеще да затвори своите поточни линии за произвеждане на смарт тв приемници заради невиждания дефицит на полупроводникови съставни елементи в международен мащаб . Както в редица други промишлености, полупроводниковите чипове са главен съставен елемент в на тази компания, които са най-продаваните за последните 15 години.

Да напълним, че към сегашен ден има страховит дефицит на полупроводникови съставни елементи в международен мащаб. Огромният недостиг на чипове, които се употребяват във всички електронни устройства – в смарт телефоните, тв приемниците, десктоп компютрите, преносимите компютри и даже в колите и електрическите автомобили, основава безпорядък в производството на нови и предходни електронни устройства.

Именно дефицитът на полупроводникови чипове накара Samsung да отсрочи излизането на своя нов смарт телефон Galaxy Note за началото на 2022 година. Недостигът на чипове е и повода да не можете да си купите нова графична карта, а когато в магазините се появят каквито и да било видеокарти, то техните цени са астрономични и в редица случаи тройно и четворно по-високи от целесъобразните.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР