Samsung има традиция в партньорствата си с Олимпийските организации и

...
Samsung има традиция в партньорствата си с Олимпийските организации и
Коментари Харесай

Умно трико на Samsung помага на кънкьори да тренират за следващата Олимпиада



Samsung има традиция в партньорствата си с Олимпийските организации и въпреки нормално компанията да не оповестява тези свои начинания, в този момент корейците са решили да споделят последната си джаджа. Холандския клон на Samsung ще екипира двама от своите кънкьори със специфични умни костюми - трика, оборудвани със датчици, които би трябвало да оказват помощ са по-ефективни тренировки.

Всеки SmartSuit има пет датчика, които подават информация за позицията на тялото с акуратност до милиметър към смарт телефона на треньора. Специално приложение проучва данните и дава предложеня за усъвършенстване на стойката и техниката. Треньорът може да задейства осцилация в умното трико като сигнал към спортиста да промени стойката си.

Разбира се, тези костюми са само за тренировки и не са утвърдени от Олимпийския комитет, тъй че няма да ги забележим на зимните игри в Корея този февруари. SmartSuit са особено направени за всеки спортист, което значи, че сходни подготвителни джаджи надали ще се появят на пазара в свободна продажба - най-малко не в скоро време.


Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР