Samsung и Google представиха платформа за всички нови Galaxy смарт

...
Samsung и Google представиха платформа за всички нови Galaxy смарт
Коментари Харесай

Samsung и Google с иновативна платформа за Galaxy смарт часовниците

Samsung и Гугъл показаха платформа за всички нови Galaxy смарт часовници, която е артикул на партньорството сред двете софтуерни компании. Новата операционна система сплотява всички търсени и желани функционалности от смарт часовниците Galaxy, само че в още по-тясна интеграция с Android OS. Новото софтуерно решение обезпечава още по-ефективна връзка сред смарт телефона и часовника на потребителите и ще способства за преживяване на още по-високо равнище.

Samsung и Гугъл имат дълга история на съдействие, учредено на групови старания за основаване на новаторски мобилни преживявания, които обогатяват живота на потребителите през призмата на смарт телефони, таблети или компютри. От през днешния ден, взаимната им работа обгръща и смарт часовниците. Samsung е известен с обстоятелството, че дава на милиони консуматори по целия свят пълноценно преживяване посредством „ умните “ часовници. С времето технологиите минават през естествено развиване, основано на противоположната връзка на аудиторията. Ето за какво, партнирайки си с Гугъл, Samsung основава единна, отворена и обширна платформа с капацитет за обогатяване на потребителското преживяване.
Комбинирайки най-хубавото от двете операционни системи, Tizen и Wear OS, в една единна платформа, която си взаимодейства още по-добре с Android, двете компании реализираха впечатляващ краен резултат: новаторска технология в категорията за смарт часовници.
“За нас е от значително значение да не стопираме развиването си и да продължаваме да разширяваме нашата екосистема, с цел да позволим на разработчиците и сътрудниците да употребяват умения си и да надграждат преживяването посредством смарт часовниците. С единната платформа целим да отключим свят на невиждани благоприятни условия. Като водещ иноватор в мобилните преживявания, Samsung безспирно търси нови способи да отговори на динамично изменящите се потребности на потребителите. Ето за какво взехме решение да създадем колаборация с Гугъл, наш дълготраен сътрудник: сплотяваме най-хубавото от нашите софтуери в унифицирано преживяване. Като началник на екипа за софтуерна разработка, съм извънредно разчувствуван, че успяхме да интегрираме в областта на нововъведенията в технологията на смарт часовниците дългогодишния професионален опит на Samsung. “ – споделя Janghyun Yoon, EVP and Head, S/W Platform Team.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР