Samsung Galaxy S22 Ultra е най-продаваният модел с Android в

...
Samsung Galaxy S22 Ultra е най-продаваният модел с Android в
Коментари Харесай

Кой е най-продаваният флагман с Android

Samsung Galaxy S22 Ultra е най-продаваният модел с Android в сегмента на премиум смарт телефоните, струващи 400 $ и повече, за първото тримесечие на 2022 г, сочи неотдавнашен отчет от Counterpoint Research.
 Apple, рекордните продажби при започване на 2022 година и с какво компютрите на компанията изпревариха конкуренцията
С какво компютрите на Apple изпреварват конкуренцията през 2022 година

Компанията с рекордни резултати за първото тримесечие

Флагманът на Samsung обаче обаче дава отговор единствено за 3% от общите продажби на хай-енд устройства, до момента в който Apple съумява да завземе невероятните 62% от този пазар.

iPhone 13 излиза на челна позиция като най-продаваният безценен телефон с цели 23% пазарен дял, а след него се подреждат iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro и iPhone 12.
 Снимка 546456

Galaxy S22 Ultra е заел петото място и по този метод отсрамва андроидските флагмани, успявайки да се добере до заветната водеща петица.

Според отчета мощното показване на Apple се дължи на високия интерес към серията iPhone 13, до момента в който по-скромните резултати на Samsung са подбудени от по-слабите продажби на серията S22.

Като цяло обаче пазарът на премиум смарт телефоните отбелязва стесняване с 8%, споделят от Counterpoint Research.
 Снимка 548053

На този декор ултраскъпите модели с цени от над 1000 $ записват незабравим растеж от 164%, а продажбите на сгъваеми телефони са нарастнали с 3%.
 Huawei Mate Xs 2, Matebook D 16 и 16s, MatePad Paper, nova Y70 и nova Y90, и FreeBuds Pro 2 и всичко за новите артикули на компанията
Петте нови продукта на Huawei, които заслужават вниманието ни

За всеки по нещо

Целият пазар на телефони обаче продължава да се свива за осмо следващо тримесечие и бележи спад с 8% за първото тримесечие на годината.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР