Samsung Galaxy S21 Ultra 5G спечели отличието в категория Най-добър

...
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G спечели отличието в категория Най-добър
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G с отличие за най-добър смартфон в рамките на Световния мобилен конгрес 2021

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G завоюва оценката в категория „ Най-добър смарт телефон “ на Световните награди за мобилни технологии (GLOMO) по време на Световния мобилен конгрес (MWC) 2021. Годишните награди GLOMO се присъждат за достижения в региона на хардуера, софтуера и софтуерните функционалности, които подтикват нововъведенията в мобилната промишленост по света.
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G: Най-добрият смарт телефон
  На 30 юни, в границите на церемонията по награждаването, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G получи наградата за най-хубав смарт телефон на годината. Устройството, чийто функционалности включват усъвършенствана система от професионални камери и ослепителен образован екран, е най-подходящият избор за всеки консуматор, който желае да снима впечатляващи, детайлни фрагменти. Това е и първото устройство от S серията, което поддържа S Pen функционалности, осигурявайки още по-високо равнище на успеваемост за потребителите. Всички тези функционалности в композиция със моден дизайн трансформират Samsung Galaxy S21 Ultra 5G в еманация на най-високите инженерни достижения на  Samsung в региона на мобилните технологии до момента.

Журито в тази категория дефинира Galaxy S21 Ultra 5G като „ най-хубавия смарт телефон с Android, който Samsung са правили в миналото “. Според специалистите устройството разполага „ с впечатляващ набор от функционалности, превъзходен AMOLED екран, най-хубавата камера в този клас и още редица преимущества “. Ето за какво съгласно тях телефонът е заслужен за оценката „ Най-добър смарт телефон за 2021 година “.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР