Samsung Galaxy Note 10 е един от най-очакваните смартфони тази

...
Samsung Galaxy Note 10 е един от най-очакваните смартфони тази
Коментари Харесай

Tака ли ще изглежда Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10 е един от най-очакваните смарт телефони тази година, като от много време в мрежата циркулират всевъзможни клюки във връзка с дизайна и спецификациите му.

Тази седмица сътрудниците от 91Mobiles са съумели да се доберат до изтекли изображения на смарт телефона, които разкриват фрапантни промени във визията на идващия Galaxy Note.

Note обичайно е с по-остри форми от Galaxy S сериите, само че тази година наподобява, че наклонността е още по-ясно изразена.
 Снимка 427483

От фотосите ясно се вижда, че идващият Note ще е с много остри форми в горната и долната си част, до момента в който разпознаваемите овални страни на екрана остават непроменени.

Самият екран е с размер от 6.3 инча, като под и над него са оставени доста тънки рамки.

Интересното е, че Bixby бутонът тотално липсва от корпуса на апарата, както и отвора за слушалки, а датчикът за пръстов отпечатък е поместен под екрана.
 Снимка 427482

Селфи камерата също по този начин е преместена в централната горна част на лицето на телефона.

Може би най-атрактивната смяна e съществуването на трета камера на гърба на Note 10, като се приказва, че Samsung ще пусне и Note 10 Pro вид с 4 задни камери.

Твърде допустимо е да забележим и 5G модел на Note 10 през август, когато се чака Samsung да разкрие всичко към новия си смарт телефон.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР