Samsung Galaxy M55 е смартфон малко над средния клас, който

...
Samsung Galaxy M55 е смартфон малко над средния клас, който
Коментари Харесай

Ето това е Galaxy M55 – първият смартфон на Samsung с 50MP предна камера

Samsung Galaxy M55 е смарт телефон малко над междинния клас, който е доста подобаващ за хората, които обичат да си вършат автопортрети.

Samsung показа телефона от междинен клас Galaxy M55 5G. Ранните клюки за това устройство допускаха, че то може да е сходно на Galaxy A55, който неотдавна дебютира на разнообразни пазари. Това обаче не се оказа по този начин. Макар че M55 не наподобява доста по-различен от A55 във връзка с дизайна, новият модел от серията M има изцяло разнообразни спецификации.

Според Gizmochina смарт телефонът разполага с 6,7-инчов AMOLED Plus екран с кръговиден капкообразен отвор в горната част на екрана. Дисплеят е с Full HD+ резолюция, 120Hz периодичност на освежаване, оптималната бляскавост от 1000 нита и вграден в екрана скенер за пръстови отпечатъци. Телефонът работи с Android 14, с фирмения потребителски интерфейс One UI 6.1.

„ Сърцето “ на Galaxy M55 е чипсетът Snapdragon 7 Gen 1. Той работи взаимно с 8 GB оперативна памет и 256 GB вградена памет. Налични са функционалности за реализиране на връзка в това число Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, NFC и USB-C порт. За зареждането на устройството се грижи батерия с потенциал 5000 mAh с поддръжката на 25W бързо зареждане.

Основната специфичност на устройството е предната камера с резолюция 50 MP. Досега марката оферираше смарт телефони с 32 МР селфи камера, а да забележим вместо нея 50 МР е една приятна изненада. Единственият минус е, че тази предна камера няма автоматизирано фокусиране. Що се отнася до главната камера, тя е тройна, като главният датчик също е 50-мегапикселов.

Устройството е оборудвано с два високоговорителя за аудиофили. То има поликарбонатен корпус със степен на резистентност на вода и прахуляк IP67. Дебелината на Galaxy M55 е 7,8 мм, а тежестта му е 180 грама.

Продажбите на смарт телефона Samsung Galaxy M55 стартираха в началото в Бразилия при цена $540. В Европа можем да го чакаме след към месец.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР