Samsung Electronics представи смарт часовниците Galaxy Watch5 и Galaxy Watch5

...
Samsung Electronics представи смарт часовниците Galaxy Watch5 и Galaxy Watch5
Коментари Харесай

Ето го следващото поколение умни часовници на Samsung

Samsung Electronics показа смарт часовниците Galaxy Watch5 и Galaxy Watch5 Pro, предлагащи усъвършенствани принадлежности за наблюдаване на здравето. В същото време моделът Galaxy Watch5 Pro предлага заздравен корпус: съгласно компанията това е най-издръжливият часовник Samsung и този с най-вече функционалности.

Жизнените индикатори на потребителя се събират благодарение на вградения датчик BioActive, едночипово решение, което дебютира в миналогодишния Galaxy Watch4, и което съчетава оптичен датчик за сърдечен темп, електрически сърдечен датчик и анализатор на биоелектрически импеданс.

Това ви разрешава да мерите освен сърдечната периодичност, само че и равнището на О2 в кръвта и равнището на стрес. И потребителите могат непрестанно да наблюдават ЕКГ и кръвното налягане. Смарт часовникът от пето потомство също дебютира с инфрачервен датчик за телесна температура, задоволително прецизен, с цел да не реагира на измененията в температурата на въздуха.

Galaxy Watch5 предлага цялостна стратегия освен за образуване на подготовка, само че и за наблюдаване на почивката и възобновяване в интервала след подготовка въз основа на пулса. Системата даже дава персонални рекомендации за пиянство на вода въз основа на данни за изпотяване. Програмата Sleep Coaching пък прави месечен цикъл за възстановяване на съня посредством следене на основни индикатори, в това число равнища на О2 в кръвта и хъркане.
`Ето

Свързвайки се със системата за образован дом, смарт часовникът контролира равнището на осветеност, температурата на въздуха на климатика и тв приемника, до момента в който притежателят спи, пробвайки се да сътвори оптимална атмосфера. И най-после, има функционалност за надзор на рухването и в случай че потребителят ненадейно загуби равновесие, контактът за незабавни случаи ще получи уведомление за случай.

Galaxy Watch5 има 13% по-голяма батерия от предходния модел и единствено за 8 минути зареждане предлага 8 часа наблюдаване на съня - 30% по-бързо от предходната година. За първи път в смарт часовник, Samsung прибавя и сапфирено покритие към екрана, което усилва неговата устойчивост с 60%. Актуализираната платформа One UI Watch 4.5, основана на Wear OS 3.5, носи приложения за музикални платформи Spotify, SoundCloud и Deezer, опростено въвеждане и осъществяване на повиквания, както и редица други интуитивни функционалности. Скоро ще бъде добавена и навигация на Гугъл Maps.

Функциите за навигация също са усъвършенствани с GPX данни, което улеснява импортирането или експортирането на вашия изминат маршрут в приложението Samsung Health. Има функционалност за връщане до началната точка на пътуването. Galaxy Watch5 Pro се предлага и със спортна каишка D-Buckle, която е по-издръжлива и по-удобна. Galaxy Watch5 Pro (черен исполин и сив титан) се предлага единствено в 45 мм версия с 1,4-инчов 450x450 екран. Моделът Galaxy Watch5 Pro в Bluetooth форма ще се продава от $449, а за LTE поддръжка ще би трябвало да платите от $499. Значително по-евтин е новият базов модел Galaxy Watch5, за който можете да прочетете ТУК.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР