Samsung Electronics представи новите си модели сгъваеми смартфони Galaxy Z

...
Samsung Electronics представи новите си модели сгъваеми смартфони Galaxy Z
Коментари Харесай

Samsung представи новите си сгъваеми телефони и носими устройства с функции, базирани на изкуствен интелект

Samsung Electronics показа новите си модели сгъваеми смарт телефони Galaxy Z Fold6 и Galaxy Z Flip6, дружно с новите слушалки Galaxy Buds3 и Galaxy Buds3 Pro по време на събитието Galaxy Unpacked в Париж.

По-рано тази година Samsung даде началото на ерата на мобилния AI със силата на  Galaxy AI. С представянето на новата Galaxy Z серия, Samsung отваря нова страница в еволюцията на Galaxy AI, като употребява най-гъвкавата форма, съвършено основана, с цел да направи вероятни разнородни мобилни преживявания. Дали ще ползваш големия екран на Z Fold, функционалността FlexWindow на Z Flip или ще вземеш най-хубавото от иконичния Flex режим, Galaxy Z Fold6 и Flip6 ти дават повече благоприятни условия да използваш оптимално силата на AI. Стъпвайки на основата на нововъведенията на Samsung във формата на мобилните устройства, Galaxy AI обезпечава мощно, интелигентно и стабилно гъвкаво преживяване, с цел да форсира идването на нова епоха в връзките, продуктивността и творчеството. 

„ Дългата история на Samsung в нововъведенията ни разреши да бъдем водещи в региона на мобилните устройства, още когато създадохме сгъваемите смарт телефони и навлязохме в мобилната AI епоха. Сега с неспокойствие сплотяваме тези две допълващи се технологии и отваряме нови благоприятни условия за потребителите по света “, сподели ТМ Рох, президент и началник на Mobile eXperience Business в Samsung Electronics. „ Нашите сгъваеми устройства дават отговор на неповторимите потребности на всеки човек, а в този момент с помощта на силата на Galaxy AI, Samsung обезпечава невиждано до момента мобилно преживяване. “
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР