Samsung Electronics има нов вицепрезидент и ръководител на екипа за

...
Samsung Electronics има нов вицепрезидент и ръководител на екипа за
Коментари Харесай

Бивш дизайнер на Mercedes застава начело на екипа за дизайн на серията Galaxy на Samsung

Samsung Electronics има нов вицепрезидент и началник на екипа за дизайн на мобилни устройства – Хюбърт Х. Лий. Преди това Лий е работил в Mercedes-Benz в продължение на повече от две десетилетия, а за последно е бил основен шеф по дизайна на Mercedes-Benz Китай.

Като началник на екипа за дизайн, Лий ще управлява стилизирането на линията Galaxy на Samsung, в това число флагманските серии телефони Galaxy S и Z, както и таблетите и смарт часовниците Galaxy.

„ Samsung е известна с това, че основава някои от най-красивите артикули в света с дизайн, който преобрази мобилната промишленост. Развълнуван съм да се причисля към компания, която е на върха на мобилните нововъведения, и да оглавя екипа, виновен за основаването на нови мобилни преживявания посредством изкуството на дизайна “, сподели Хюбърт Х. Лий.

За да се запознаете с предходната работа на Хуберт Х. Лий, той управлява дизайна на второто потомство Mercedes-Benz CLS (от 2012 г.). Ето по какъв начин Лий приказва за своето ентусиазъм:

Ето по какъв начин Лий приказва за своето ентусиазъм:

Някои от по-„ ексцентричните “ дизайни, основани от Лий, включват концепцията Ener-G-Force, която в началото е основана като присъединяване в предизвикването за дизайн „ 2025 Patrol Car “, а по-късно е издигнат първообраз на автомобила. Както можете да видите, дизайнът черпи ентусиазъм от G-класата, само че му придава футуристичен темперамент.


Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР