Samsung е един от безспорните и дългогодишните лидери при телевизорите

...
Samsung е един от безспорните и дългогодишните лидери при телевизорите
Коментари Харесай

Samsung Freestyle - проектор, който може да замести телевизор

Samsung е един от безспорните и дългогодишните водачи при тв приемниците и наподобява, че компанията е решила да приложи опита си в джаджа, която сигурно ще заинтригува мнозина.

По време на CES 2022 корейският колос показа стилен проектор на име Freestyle, който можем да вземем на всички места с нас и да гледаме обичани филми и сериали където и да сме. 

Freestyle наподобява на дребен Bluetooth представител, само че е кадърен на много повече от това да доставя първокласен тон във всички направления.

В горната част на проектора има леща, през която можем да проектираме филми на разнообразни повърхности с размер на картината от 30 до 100 инча при резолюция от 1080р. 

Джаджата е ориентирана към по-младите консуматори, които биха взели Freestyle на къмпинг или в парка, а от Samsung са се погрижили той да е оптимално лек и портативен - тежи единствено 830 грама.

Freestyle е съвършен и за празненства, защото може да проектира образни детайли и изображения в темп с музика. 

Поддържа гласови команди и е съчетаем с Android и iOS.

Проекторът даже може да бъде захранван от външна батерия с по-висока мощ, идва с конфигурирани стрийминг приложения и също по този начин може да бъде употребен като продължение на екрана на телефона ни.

Цената му в Съединени американски щати е 900 $ и чакаме през идващите месеци да доближи и до Европа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР