Samsung е един от безспорните и дългогодишни лидери на пазара

...
Samsung е един от безспорните и дългогодишни лидери на пазара
Коментари Харесай

Проектор, тонколона и лампа в едно – и то само в 830 грама

Samsung е един от безспорните и дългогодишни водачи на пазара за тв приемници и в този момент компанията е решила да приложи опита си в новаторска джаджа, която сигурно ще заинтригува мнозина почитатели на технологиите.

В началото на месеца Samsung анонсира следващата си иновация - стилен проектор на име Freestyle .

За разлика от добре познатите проектори, ви дава опция да прожектирате висококачествено видео на всички места, даже на тавана. Компактното устройство може да бъде и високоговорител, с цел да слушате обичаната си музика.



Новата джаджа може да се употребява за в допълнение осветяване във всяко помещението – по време на празненство или просто, когато се нуждаете от по-голяма доза уют, до момента в който слушате обичаната си музика вкъщи да вземем за пример. В комплекта е включена капачка за обектива, която работи като филтър за светлинно шоу - в това число звездна нощна визия или резултат на лава лампа. Светлинният екран може също да реагира на звука, тъй че от своя страна да се синхронизира с плейлист.

е с стилен размер и заема доста по-малко място от общоприетите проектори. Освен това тежи единствено 830 грама, а по този начин може да е постоянно с вас, с цел да се потопите в аудиовизуални преживявания и занимания - превръщате всяко пространство в екран. Представете си, че може да носите тв приемника, тонколоната и амбиентната си лампа на всички места. Той може да бъде захранван посредством електрическата мрежа или от общоприета външна батерия.



Единствено би трябвало да си изберете повърхнина и сте подготвени да проектирате върху повърхност от 30 до 100 инча. От вас не се изисква нищо, с изключение на да го включите и да се наслаждавате, без да полагате старания да го настройвате. Устройството автоматизирано ще концентрира и ще даде максималнo явен и противоположен облик, с помощта на вградените сензори-жироскопи. То даже ще нивелира автоматизирано екрана и ще се настрои към цвета на стената. Качеството на картината несъмнено ще ви впечатли, за проектор с подобен размер. Звукът е мощен, компактен и тримерен, с помощта на вградено 360-градусово аудио с бездънен бас.



The Freestyle разполага с всички интелигентни функционалности, които предлага Samsung, нужна е единствено връзка към Wi-Fi и устройството ще извършва командите ви, с помощта на вградените микрофони. Освен всичко изброено дотук, той може да бъде употребен като продължение на екрана на телефона ви – чрез така наречен Mobile Mirroring.

А в този момент можете да поръчате авансово The Freestyle с защитен калъф и саунд бар HW-A450 на цената на проектора. Научете повече в партньорската мрежа на Samsung или посетете този.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР