Samsung България стартира Out of The Frame“ – дългосрочно партньорство

...
Samsung България стартира Out of The Frame“ – дългосрочно партньорство
Коментари Харесай

Samsung България стартира „Out of The Frame“ – проект с художника Павeл Митков

Samsung България започва „ Out of The Frame “ – дълготрайно партньорство с художника Павел Митков. В рамките на плана творбите на Павел Митков оживяват на екраните на новото потомство тв приемници Samsung The Frame 2022 и преодоляват границите сред материалното и цифровото. Любителите на изкуството могат да се насладят на картините в изложба „ Митков “ (ул. „ Съборна “ 7, София), изложени на шест високотехнологични „ платна “ модел The Frame 2022 с размери от 43 до 75 инча, които към този момент се оферират на пазара в България. Благодарение на новаторската технология Matte Display багрите, светлосенките и мазката на четката се пресъздават реалистично на екраните на The Frame 2022 по този начин, като че ли на стената е окачена същинска картина – матовият екран предотвратява появяването на отблясъци и отражения. A разнообразието от сменяеми рамки за тв приемник на Samsung пасва на всеки интериор и на всеки дом.



Новата гама The Frame 2022 идва с Art Store – цифрова платформа с над 1600 картини и фотографии от международни музеи и галерии. Селекция от картини на Павел Митков следва да бъде включена в Art Store скоро и по този начин да стане налична за консуматори по целия свят.

„ В благозвучие с философията на Samsung “Екрани на всички места, екрани за всички “ последните нововъведения при екраните трансформират визиите за аудиовизуално потребителско преживяване – с опция за още по-разнообразен избор всред върхови технологии и дизайн. The Frame 2022 прибавя още един щрих към богатия избор, който компанията предлага – селекция от мостри на изкуството от целия свят. Този план е за феновете и на изкуството, и на технологиите. “, разяснява Димитър Вълев, началник дивизия „ Телевизори “, Samsung България.



„ С плана „ Out of The Frame “ излизаме отвън рамките на визиите си за това по какъв начин художествени творби доближават до сетивата на ценителите – творбите на художника Павел Митков оживяват на екраните на новото потомство тв приемници Samsung The Frame 2022. Свидетели сме на симбиоза сред изкуство и технологии от най-голям клас – световна наклонност, локалното измерение на която е точно партньорството с Павел Митков “, прибавя Йорданка Димитрова, управител „ Продукти и наличие “, дивизия „ Телевизори “, Samsung България.

„ Значението на този взаимен план има доста измерения. Да се наслаждавате на творби на изкуството в рамката на тв приемника вкъщи има доста преимущества – да вземем за пример, в случай че сте колекционер, доста мъчно ще съхранявате физически всичките си картини, до момента в който на един огромен The Frame можете да им се наслаждавате когато и да е, съгласно настроението си. В случая, един тв приемник дава опция на мен като създател да откривам напълно разнообразни способи за интеракция с публиката. Каня феновете на изкуството в моята изложба, с цел да видят най-новите ми картини и да се убедят персонално във опциите на моделите The Frame 2022 “, насочва покана към аудиторията Павел Митков.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР