Samsung анонсира новите карти памет Samsung PRO Endurance microSDHC /

...
Samsung анонсира новите карти памет Samsung PRO Endurance microSDHC /
Коментари Харесай

Samsung представи microSD карти с рекордна издръжливост

Samsung анонсира новите карти памет Samsung PRO Endurance microSDHC / microSDXC, които могат да устоят до 43 800 часа непрестанен запис на видео.
Устройствата са предопределени за бизнеса, както и за елементарните консуматори. Подходящи са за устройства с непрестанен запис на видео. Това са някои охранителни камери, видеорегистратори и така нататък В сходни сюжети, елементарните microSD карти не устоят дълго и се повреждат. Картите памет Pro Endurance от Samsung вземат решение този проблем.



Паметите Samsung PRO Endurance могат да работят в комплицирани условия, с помощта на отбраната Samsung’s 4-Proof, осигуряваща резистентност на вода (IEC 60529, IPX7), на разнородни температури, магнитното въздействие и на рентгеновото лъчение.

Скоростта на четене доближава 100 MB/s, а записът – до 30 MB/s. Това е задоволително за записването на Full HD и 4К видео. Samsung акцентира, че новите карти памет са 25 пъти по-издръжливи от предходните microSD карти на компанията. Максималният потенциал на картите Pro Endurance е 128 GB, а гаранцията на този модел е 5 години. Паметите с потенциал 32 GB и 64 GB имат гаранция надлежно, две и три години.

Samsung предлага модели с потенциал 32 GB (17 520 часа запис на Full HD видео), 64 GB (26 280 часа) и 128 GB (43 800 часа). Цените са $25, $45 и $90 за 32 GB, 64 GB и 128 GB модели.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР