Сампдория опитва да привлече в редиците си бившия халф на

...
Сампдория опитва да привлече в редиците си бившия халф на
Коментари Харесай

Сампдория преговаря с Андреа Бертолачи

Сампдория пробва да притегли в редиците си някогашния халф на Милан Андреа Бертолачи. 28-годишният футболист сега е свободен сътрудник, откакто договорът му с “росонерите” изтече през юли и не бе възобновен. Той има сериозен опит с над 200 мача в Серия “А” и “Моряците” имат вяра, че може да им бъде от изгода.

Сампдория стартира ужасяващо новия сезон и записа пет загуби в първите си шест мача в шампионата. Това е и една от аргументите клубът да продължава да търси нови попълнения, с които да промени нещо в представянето си и да се върне в правия път.

Ако Бертолачи одобри предлагането на генуезци, той може незабавно да бъде картотекиран, тъй като идва като свободен сътрудник. Той към този момент е работил с треньора Еузебио Ди Франческо в Лече през сезон 2011-12.

Привличането на халфа обаче може и да не се хареса изключително на почитателите на Самп. Причината е, че в кариерата си Бертолачи на два пъти игра за локалния зложелател Дженоа от 2012 до 2015 година и по-късно от 2017 до 2018 година

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР