Сампдория най-после сложи край на серията си от 6 поредни

...
Сампдория най-после сложи край на серията си от 6 поредни
Коментари Харесай

Сампдория спечели битката на дъното с късен гол


Сампдория най-сетне постави завършек на серията си от 6 следващи мача без победа в Серия “А”. Тази вечер възпитаниците на Клаудио Раниери реализираха сложен, само че сладостен триумф с 1:0 над СПАЛ на стадион “Паоло Маца” в конфликта сред последния и предпоследния във краткотрайното класиране. Поради тази причина и успеха е с двойна цена, тъй като е като посетител против директен съперник в борбата за оцеляване.

Двата отбора не впечатлиха с представянето си през постоянните 90 минути, като ситуациите пред двете порти не бяха доста и по всичко изглеждаше, че срещата ще приключи със скучно нулево реми.

В първата минута на добавеното време обаче “Моряците” нанесоха своя удар. Тогава топката бе центрирана в наказателното поле, Гастон Рамирес с глава подаде към Джанлука Капрари, който от близко също с глава порази вратата за крайното 0:1.

С тази победа Сампдория се изкачи до 18-ата позиция в таблицата с 8 точки. СПАЛ пък към този момент е на дъното за сметка на генуезци със 7 извоювани точки досега.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ
Серия А 12 кръг, неделя 10 ноември  Сампдория 16:00предстои  Аталанта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР