Самозабравилият се министър на културата Велислав продължава с бруталните репресии.

...
Самозабравилият се министър на културата Велислав продължава с бруталните репресии.
Коментари Харесай

ПОЛИТИЧЕСКИ ТЕРОР! Радев и Минеков продължават с бруталните репресии - в петък запечатват централата на ГЕРБ

Самозабравилият се министър на културата Велислав продължава с бруталните репресии. След редакцията на вестник " Труд ", този път той влиза и в централата на ГЕРБ.

Явно е, че акциите, които прави Минеков, стават под наставленията на началника му Румен Радев, който по този метод неистово желае да се разправи със своите политически съперници.

“Продължаваме със същите старания, не съм не запомнил. Ще упорствам още в петък, 10 декември, да стартираме дейности за тяхно пренасяне. Нямаме повече време за губене ", съобщи служебният министър на културата за централата на в НДК.
свързани новини43444преди 57 минути
" Крайно време е да си намерят парцел - на мен ми се коства, да употребявам този термин, че партия е с отпаднала нужда ", сподели още в телевизионна изява по ТВ+ в понеделник.

" Вчера министърът на културата съобщи, че ще извади и от централата. Това е безусловно невиждано изказване. не дължи никаква сума за централата си. Ние сме безусловно срещу да бъде вадена всяка партия от централата им “, сподели по-рано през днешния ден Тома Биков по време на митинга на пред министерството на културата. Биков добави, че в случай че се стигне до акция в централата на ГЕРБ, министърът и хората му ще срещнат стена, която няма да ги допусне там.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР