Самозабравил се и много пиян турист в Созопол си позволи

...
Самозабравил се и много пиян турист в Созопол си позволи
Коментари Харесай

ПО МОРЕТО СЕ ГАВРЯТ С ПАГОНА: Пиян до козирката налита на полицайка с думите „малка пикличка“, после си извадил телефона и започнал да я...

Самозабравил се и доста пийнал екскурзиант в Созопол си разреши да наскърбява служител на реда на „ дребна пикличка”, да я снима и унижава пред сътрудниците. Прелюбопитният случай става обществено прочут от дело в Районен съд Бургас. Нарушителят е наказан за гаврата по Указа за битка с дребно хулиганство(УДБХ), само че се разминава с най-лекото наказване – 150 лв. санкция, оповестява Флагман.

Мъж с букви К.Р.Р. на 11 юли бил толкоз пийнал в казино „ Ескалибур”, че се наложило да извикат полиция. На място пристигнали трима униформени – двама мъже и една жена. Пияният екскурзиант, който очевидно е от Сливен и наподобява след поглъщането на солидно количество концентрат е придобил храброст почнал да се заяжда с дамата, я нарекъл „ дребна пикличка”. Това излиза наяве от отчетите по делото. Той извадил телефона и почнал да я снима, унижавайки я по най-долния метод.

Отказал да си показа документите за идентичност и я посъветвал да си отиде, тъй като „ щял да се обади в Сливен и Ямбол и щяло нещо да й се случи”. След това я заплашвал, че познава значими хора в Сливен, които можели да издействат уволнението й от системата.

Разбира се дамата не се е огънала, а си изпълнила работата, за която е извикана. Нарушителят е задържан за 24 часа, а след това и съден по УДБХ. Бургаският областен съд обаче му постанова допустимо най-лекото наказване – 150 лв. санкция, което е смешна присъда за сходно действие, разясняват адвокати.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР