Самоубийството на Цветан Цеков в ареста е сериозен инцидент, каза

...
Самоубийството на Цветан Цеков в ареста е сериозен инцидент, каза
Коментари Харесай

Директорът на ГДИН за случая със самоубилия се в ареста похитител: Явно имаме пропуски

" Самоубийството на Цветан Цеков в ареста е сериозен случай, сподели пред публицисти шефът на Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “ (ГДИН) основен комисар Ивайло Йорданов.
„ Факт е, че има пропуски, с цел да се стигне до такова нещо. По случая има формирано досъдебно произвеждане. Има формирана и дисциплинарна инспекция “, изясни Йорданов.

След като излязат резултатите от нея, той ще може да даде и по-подробна информация.

Става въпрос за мъжа, който държа две дами като заложници в село Вълково. Той се е самоубил в ареста. 41-годишният престъпно проявен мъж от Лом взе заложници и рани един човек с огнестрелно оръжие в санданското село във вторник.

При осъществяване на рутинна инспекция в ареста е открито, че Цветелин Цеков се е обесил с връзка от маратонка, завързана за решетката на прозореца.

Проверката е открила, че по време на рандеву арестуваният е получил чифт маратонки, като служителят, отговарящ за багажа, е направил нарушаване - позволил е маратонките с връзки на тях.

Главен комисар Йорданов добави, че в ареста в Сандански има установени предходни нарушавания, само че те нямат връзка със случая.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР