Самоубийство е причината за смъртта на бизнесмена Данаил Божилов, това

...
Самоубийство е причината за смъртта на бизнесмена Данаил Божилов, това
Коментари Харесай

Бизнесменът Данаил Божилов се е самоубил пише в смъртния му акт

Самоубийство е повода за гибелта на предприемача Данаил Божилов, това е записано в смъртния му акт. Частна организация е получила документа, написа " 24 часа ", в който е посочена адресна регистрация в Дупница, където ще бъде заровен 43-годишният мъж.
 
Кой е откритият мъртъв мъж в парк " Лаута "?

Роднини и близки на Божилов обаче отхвърлят да одобряват тази версия като причина за гибелта му. Още през вчерашния ден основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов подсказа, че следите навеждат на самоубийство, а представители на пловдивската полиция разясниха, че при повторния оглед в джоба на предприемача е намерено предсмъртно писмо.
 
Откритият убит мъж в парк " Лаута " оставил предсмъртно писмо

Причините да посегне на живота си били финансови проблеми. Изданието към този момент заяви, че компанията му работи на загуба. Само през първата година е била на нула, а по-късно всяка година е отчитала по 10-15 000 лв. на минус. Пред 2015 година загубата стига 65 000 лв., настрана са посочени отговорности към 100 000 лв.. Те обаче не били към банки.
 
Роднините му са безапелационни, че мъжът не дължал пари на никой. По тематиката Шефът на пловдивската полиция за убития в сърцето мъж: Работим по всички версии (СНИМКИ)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР