Самоубилият се в Козлодуй полицай е оставил предсмъртно писмо до

...
Самоубилият се в Козлодуй полицай е оставил предсмъртно писмо до
Коментари Харесай

Само в BulNews! Самоубилият се полицай оставил предсмъртно писмо до жена си

Самоубилият се в Козлодуй служител на реда е оставил предсмъртно писмо до жена си, научи извънредно организация BulNews.
Припомняме, че нещастието, която раздруса атомния град, е станала нощес, а за нея заяви по-рано през днешния ден медията ни.



48-годишният П. Н. Г. бил вкъщи със брачната половинка си М. Г. Мъжът имал здравословни проблеми и жена му споделила, че би трябвало да отиде на доктор. Той се ядосал, взел револвера си и излязъл. Минути по-късно обезпокоена жена му тръгнала след него, когато се натъкнала на ужасяваща панорама – П. Г. седял с рана от патрон в главата в лекия им автомобил „ Форд Фокус “. Жената незабавно се обадила на неговия брат близнак, който дошъл стремително на адреса и подал сигнал на незабавния телефон 112. Пристигналите на място незабавни медици открили, че служителят на реда към момента има пулс и го вдигнали за болничното заведение във Враца. По пътя обаче мъжът умрял.
П. Г. работил като служител на реда в АЕЦ „ Козлодуй “. Негови сътрудници разясняват, че напоследък бил замислен, неразговорлив и очевидно депресиран. Те нееднократно го питали дали има някакъв проблем и по какъв начин могат да му оказват помощ, само че той отказвал.
Мъжът има дете на към 20 години от първи брак, разтрогването на който претърпял доста мъчно. От втората си връзка с М. Г. има още едно по-малко дете.
Преди да постави завършек на живота си 48-годишният служител на реда оставил предсмъртно писмо, адресирано до неговата брачна половинка. В телефона си пък бил написал, че не желае да бъде в тежест на своите близки.
В момента в полицията в Козлодуй текат разпити, а по случая към този момент има формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР