Самото действие ни казва, че след като сами не смогваме,

...
Самото действие ни казва, че след като сами не смогваме,
Коментари Харесай

Поптодорова за корупцията: САЩ ни помагат да изчистим Авгиевите обори

Самото деяние ни споделя, че откакто сами не смогваме, явно имаме потребност от помощ извън.

Така разяснява пред Българска национална телевизия Елена Поптодорова, вицепрезидент на Асоциацията на Атлантическия контракт, обявлението на американския дипломат Херо Мустафа, че до дни Съединените щати ще забранят на българин да влиза в страната поради корупция. Санкционираният е публично длъжностно лице.

" Посланик Мустафа ни сподели, че подписаните съглашения сред Тръмп и Борисов на 25 ноември се извършват ", означи Поптодорова.

На България й би трябвало една по-прагматична помощ извън и тя се показва в това първо деяние в посока на откриване на корумпирани, овластени лица, счита тя.

Очевидно е, че приказваме за епидемиологично положение на страната и откакто сами не можем да почистим тези Авгиеви обори, това би трябвало да стане в границите на един дълъг развой, който в този момент стартира, продължи някогашният ни дипломат в Съединени американски щати.

По думите й Вашингтон не е просто сътрудник на страната ни, а съдружник.

Тогава, когато бъдат наранени американски ползи, това към този момент престава да бъде единствено непознат интерес. За благополучие ползите на България и Съединените щати в региона на върховенството на закона, в региона на правата на индивида, на такива престъпни действия като пране на пари, всевъзможен тип трафици, тук ползите не просто са близки, те са идентични, те съответстват, разяснява още тя. /БНТ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР