Самотно живеещ 62-годишен мъж от град Вълчедръм, област Монтана, е

...
Самотно живеещ 62-годишен мъж от град Вълчедръм, област Монтана, е
Коментари Харесай

Самотно живеещ 62-годишен мъж загина при пожар в дома си

Самотно живеещ 62-годишен мъж от град Вълчедръм, област Монтана, е умрял при пожар дома си, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана. На 20 октомври в 23:58 часа в Районно ръководство в Лом е постъпил сигнал от гражданин на град Вълчедръм, който съобщил за пожар в прилежащ парцел.

Огънят е унищожил 120 кв.м. покривна структура и жилищни пространства. По случая е образувана дежурна оперативна група, която е посетила местопроизшествието взаимно с специалист Районна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " (РДПБЗН) - Монтана. При осъществения оглед в едно от пространствата е открито обгорялото тяло на жителя на парцела, което е превозено за аутопсия в Многопрофилната болница за интензивно лекуване „ Д-р Стамен Илиев “ в Монтана. 

Причините за възникването на пожара са в развой на изясняване, като все още няма следи от тенденциозен палеж. По първични данни нещастният случай е в резултат на немарливост при боравене с печка на твърдо гориво. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР