Самотно и тъжно. Така отпразнува своя 27-и рожден ден моделката

...
Самотно и тъжно. Така отпразнува своя 27-и рожден ден моделката
Коментари Харесай

Много Тъжно. Немислимото Се Случи С Красивата Бориса Тютюнджиева Навръх Рождения Й Ден

Самотно и тъжно. Така отпразнува своя 27-и рожден ден моделката Бориса Тютюнджиева. Красавицата, която има функции и в киното, бе сама на своя празник.

Бориса Тютюнджиева си няма гадже, прекара самотна своя рожден ден

Тя не се събра да купонясва с другари, нито да отпраши за някоя тузарска дестинация, както правеше преди. Вече близо две години манекенката няма формален другар.

Преди тя имаше връзка с продуцента Андрей Арнаудов. Двамата не спираха да обикалят тузарски дестинации из целия свят. Дори поучаваха опосума да не харчи луди пари по Бориса Тютюнджиева.

И постоянно харесваше на рождения си ден да е заобиколена от мъже. Сега обаче моделката е изпаднала в дълбока меланхолия. Тя няма мъж до себе си, нито сериозна връзка.

Въпреки това Бориса мълчи и не разкрива нищо за персоналния си живот. Тя настойчиво пази персоналното си пространство. Бориса Тютюнджиева постоянно е твърдяла, че не обича да стои под прожекторите, написа Разкрития.ком.

И избира да се концентрира върху кариерата си, приятелите и стойностните неща в живота си. Преди известно време хубавицата пусна провокативен фотос от Малдивите.

Тогава на въпрос на журналиста отговори, че там е отпътувала с обичан човек. С който били дружно от две години, само че предпочитала да не обявява връзката си.

Но евентуално това е било единствено за замазване на очите. Защото манекенката бе сама на рождения си ден, без другари и без сериозен мъж до себе си.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР