Самотната майка Кариса Спарк от Дорсет в югозападна Англия реши,

...
Самотната майка Кариса Спарк от Дорсет в югозападна Англия реши,
Коментари Харесай

Майка гладува, за да купи тоалети на Louis Vuitton за 7-месечната си дъщеря СНИМКИ

Самотната майка Кариса Спарк от Дорсет в югозападна Англия реши, че от люлката ще направи същинска принцеса от щерка си Лавиния. Седеммесечното й момиченце носи дизайнерски облекла и бижута на една от най-скъпите марки - Louis Vuitton. В същото време самата дамата яде инстантна юфка и консервирана чорба.

Кариса е безработна и живее с държавна финансова поддръжка от £100 на седмица ($122). Тя учи за фризьорка и се надява да си откри работа в бъдеще. Междувременно тя е напълно фокусирана върху щерка си и желае да й осигури само „ най-хубавото “.
 кариса старк, Louis Vuitton Малката Лавиния привиква с лукса от люлката Снимка: Alaska TV
" Харесвам доста панделки, доста кормила, панделки, всичко лъскаво - аз в никакъв случай няма да бъда такава. Ако би трябвало да недояждам, с цел да й купя джунджурии, несъмнено бих го направила ", признава тя, пише Daily Mail.

В същото време дамата не крие, че постоянно й се постанова да брои стотинки, с цел да може по някакъв метод да заплати сметките и да си купи неща от първа нужда. Преди да купи нещо за себе си, тя се пробва да се увери, че щерка й няма потребност от нищо.
 Кариса облича Лавиния като принцеса Кариса облича Лавиния като принцеса 
" Винаги първо ревизирам дали Лавиния има всичко, от което се нуждае. Тя има всичко, а аз не. Живея от консервирана чорба и пакетирани юфка ", споделя Кариса.

Младата майка отбелязва, че мнозина не споделят нейната позиция и са сигурни, че Лавиния е облечена прекомерно безвкусно. Не схващат и за какво едно малко дете има потребност от дизайнерски чанти и бижута. Сякаш тези пари биха донесли повече изгоди, в случай че бъдат изразходвани за развиването на момичето. Самата Кариса обаче не обръща изключително внимание на това.

„ Надявам се, че когато виждам фотосите с нея, тя ще види какъв брой старания са положени и ще види какъв брой е била обичана “, споделя британката.

Това предпочитание да даде всичко най-хубаво на щерка си е резултат от обстоятелството, че самата Спарк е имала сложни връзки с майка си, която я е родила на 17 години. Те по този начин и не станали близки хора и момичето в действителност било отгледано от дядо си и баба си. Ето за какво, откакто научила за бременността, Кариса решила, че ще обича и глези детето си с всички сили:

„ Когато поставям нещата, които закупувам, върху нея, някак си се тормозя какъв брой е хубаво. Харесва ми да се усещам по този начин. За мен си заслужава. “

Финансово Кариса се подкрепя малко от баба си, която е сигурна, че е длъжна да направи това, защото това е непосредствен човек.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР