Самотна майка превърна проста идея в успешен разпродаден бизнес, след

...
Самотна майка превърна проста идея в успешен разпродаден бизнес, след
Коментари Харесай

Самотна майка преодолява болката от сърцераздирателна трагедия, за да преобърне живота си

Самотна майка трансформира елементарна концепция в сполучлив разпродаден бизнес, откакто откри сили от болката от загубата на дете.

Присила Карсан от Фарнуърт в Болтън беше изправена пред раздробяване на връзката и сърцераздирателната загуба на бебе, когато реши да сътвори своя лична компания за бебета, Baby Bambino's. Майката била бременна с втората си щерка, когато й хрумнала концепцията за Baby Bambino's. Тя се бореше да откри детски облекла, които харесва, по тази причина реши да сътвори " неповторима и налична " линия облекла за бебета.

Тя сътвори компанията през юни 2019 година, откакто откри търговец на едро и похарчи £800 за съвременни бебешки облекла. След шест месеца създаване на уеб страницата си, тя се бореше да притегли клиенти - което я накара да огледа в празен обект на Bolton Market Place, търсейки нови търговци.

41-годишната майка кандидатства да задържи поп пазари в празното пространство и в последна сметка остава там осем месеца, като разпродава всичките си ресурси. Сега тя продълж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР