Самотна майка настоява ММА звездата Конър Макгрегър да се подложи

...
Самотна майка настоява ММА звездата Конър Макгрегър да се подложи
Коментари Харесай

Гръмна скандал с ММА звезда, отрича за незаконно дете

Самотна майка упорства ММА звездата Конър Макгрегър да се подложи на ДНК тест, с цел да се потвърди, че той е татко на щерка й. 26-годишната Тери Мъри твърди, че през януари 2018 година е родила дребната Клоди единствено 9 месеца, откакто е преспала дружно с ирландската звезда на смесените боеве.

Младата майка твърди, че е правила секс с Макгрегър през април 2017 година в хотел в Ливърпул, а това е станало единствено четири седмици преди приятелката на Конър Дий Девлин да роди Конър Макгрегър-младши.

В своя отбрана боецът отхвърля да е татко на Клоди и твърди, че Тери Мъри е преспала с негов другар. Майката дава отговор, че не желае за себе си пари от Макгрегър, чието благосъстояние се прави оценка на 75 милиона паунда.

„ Искам единствено да потвърдя, че Конър е бащата на Клоди. Казах му, че в случай че си направи ДНК тест, повече в никакъв случай няма да го потърся. “, споделя Тери пред „ Дейли Мирър “ и добавя, че е подготвена да отиде на съд.

Според нейните думи двамата са правили секс в хотел „ Хилтън “ в Ливърпул и Макгрегър е знаел, че тя не взима контрацептиви. След това той даже я е поканил на празненство на друго място, само че тя се е прибрала вкъщи си.

Два дни по-късно двамата още веднъж са правили секс в хотела. Когато схванала за бременността си, Тери Мъри написала известие на боеца в обществените мрежи, само че той отказал да контактува с нея.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР