Самотна майка, която претърпя сериозен психически срив, след като се

...
Самотна майка, която претърпя сериозен психически срив, след като се
Коментари Харесай

„Претърпях срив след кризата с наема, което означаваше, че трябваше да се местя седем пъти за 10 години“

Самотна майка, която претърпя сериозен душевен срив, откакто се наложи да се мести седем пъти за 10 години, упорства за дейности за оправяне на Обединеното кралство рецесия на наемателите.

36-годишната Хана Маккормак, която в този момент живее в Корнуол с десетгодишната си щерка, откакто се реалокира да живее при родителите си, е несполучлива за 597 предложения за общинска къща в Лондон. Тя кандидатства от към четири години, само че големият дефицит на обществени жилища я кара да се бори за парцели от време на време дружно с повече от хиляда други претенденти.

Проучване на Лондонския съюз на наемателите, забелязано от Mirror, демонстрира три в петима наематели в Обединеното кралство се усещат депресирани от заплащането на наема си. Същият % споделя, че заплащанията за наем оказват отрицателно въздействие върху способността им да посрещат съществени разноски или да икономисват за бъдещето. Една четвърт от наемателите също по този начин споделиха, че наемането има негативно влияние върху физическото им здраве.

Жи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР