Самотата може да бъде и нещо хубаво, ако успеем да

...
Самотата може да бъде и нещо хубаво, ако успеем да
Коментари Харесай

Тези 4 женски зодии са по-самотни от останалите

Самотата може да бъде и нещо хубаво, в случай че успеем да извадим позитивите от нея. Все отново, в случай че се задържи дълго време в живота ни, започваме да се усещаме тъжни и депресирани, тъй като хората сме основани, с цел да бъде с някого, а не сами. Има дами, които избират да са сами по-дълго време, до момента в който намерят точната половинка за себе си. Макар това да ги обрича да дълга самотност, те го вършат, тъй като не желаят да се задоволяват с мимолетни връзки. Ето кои зодии дами са по-самотни в живота си.

Козирог – мъчно разкриват същността си пред другите, изключително в случай че е минало малко време от познанството им. Затова и постоянно са сами. Мъжете не съумяват да паднат в плен на чара им, просто тъй като те не го демонстрират. По този метод обаче отсяват точните претенденти за сърцето им. Този, който реши да се бори, най-после ще завоюва. За страдание това не се случва постоянно и дамите Козирог прекарват огромна част от времето си сами. Те търсят същинската, споделена и чиста обич като от приказките. Имат и огромно самообладание, което разрешава на търсенето да продължи колкото е належащо.

Дева – те си имат задоволително ухажори макар строгия си темперамент и тип, който дават. Те са перфекционисти, които са критички и към себе си, и към другите. Все отново, мъжете ги избират за свои половинки. Те обаче рядко отвръщат, тъй като чакат единствения. Те търсят идеалната половинка и до момента в който го намерят избират да бъдат сами. Те са мъдри и мощни дами, което постоянно е спънка за основаване на връзки.

Телец – тя не се опасява да бъде сама, тъй като е уверена в себе си, в своята хубост и харизма. Тя единствено, че е елементарно да откри флирт или сътрудник за развлечение. По различен метод обаче стои въпросът с дълготрайната връзка. Дамите Телец имат сложен темперамент, с който мъжете не се оправят елементарно. Те са упорити, самоуверени, амбициозни и пламенни. Тези неща плашат мъжете. Може би би трябвало да станат малко по-спокойно и не толкоз изискващи, с цел да се преборят със самотата.

Лъв – те мъчно претърпяват самотата, тъй като са горди Лъвици. Те наподобяват недостъпни отдалеко и някой мъчно би се осмелил да ги приближи, до момента в който се държат гордо и самонадеяно. Те не прибързват, обмислят всяка своя крачка преди да я създадат. Това кара мъжете бързо да се отхвърлят и по този начин и да не съумяват да видят същинската същина на дамата Лъв. А тя просто желае да бъде ухажвана и печелена по-дълго време.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР