Самосвал прегази и уби петнадесет души, докато спели край пътя

...
Самосвал прегази и уби петнадесет души, докато спели край пътя
Коментари Харесай

Трагичен инцидент със самосвал в Индия

Самосвал прегази и умъртви петнадесет души, до момента в който спели край пътя в Западна Индия, оповестиха управляващите.
Сред жертвите момиченце, осем дами и шестима мъже, заяви полицейският чиновник Уша Рада в квартал Сурадж в щата Гуджарат. Шестима други са ранени, съобщи БГНЕС.
 Коронавирусът по света: Окуражителни данни от Съединени американски щати, Индия и Бразилия Коронавирусът по света: Окуражителни данни от Съединени американски щати, Индия и Бразилия
Потвърдените случаи на ковид (болестта COVID-19) в международен мащаб са към този момент сред 95 543 848 и 96 008 788 според аме...
Камионът се е сблъскал с трактор, пренасящ захарна тръстика, малко след среднощ на кръстовище.
„ Шофьорът на самосвала изгубил надзор над транспортното средство и излязъл от пътя, преминавайки през служащи, спящи край пътя “, споделиха от полицията. Органите на реда оповестиха за ареста на водача, както на самосвала, по този начин и на трактора.
През 2019 година в Индия са починали над 150 000 души в ПТП.
В понеделник министърът на превоза Нитин Гадкари откри Месец на пътната сигурност, заявявайки, че държавното управление има за цел да понижи на половина смъртните случаи и пътнотранспортните катастрофи до 2025 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР