Самосъзнанието, дисциплината, контролът на нацията - това са важните в

...
Самосъзнанието, дисциплината, контролът на нацията - това са важните в
Коментари Харесай

Като юмрук да сме, зове Бойко Борисов

Самосъзнанието, дисциплината, контролът на нацията - това са значимите сега неща. Това разгласи министър председателят Бойко Борисов на брифинг в Министерски съвет.

360 лечебни заведения има в страната, също така има и санаториуми. Премиерът недоумява за какво се основава суматоха, че няма да можем да поемем инфектираните . Ние като нация би трябвало да сме като пестник свити, с цел да успеем , отсече Борисов.

Нямало ефикасен бърз тест за ковид , съгласно премиера. Европейска комисия направил европейска поръчка за проби против ковид. От българска страна са декларирани един милион бързи проби , стана ясно от коментара на премиера.

Борисов съобщи, че не е основал Медицински съвет, с цел да всява разнобой сред лекарите , а с цел да спорят експертите в Министерския съвет, а не по студия и през медиите. Пълно доверие на Оперативния щаб даде Борисов , като съобщи, че няма никаква забележка към тяхната работа. А пък самите хора в щаба би трябвало да са наясно, че щом народът се майтапи с тях, значи са привлекли вниманието.

Цялата международна промишленост се пренастройва, изясни министър-председателят. Икономиките започвали да създават защитни дрехи. Борисов допусна, че скоро ще можем да си произвеждаме и апарати за обдишване. Премиерът Бойко Борисов уточни, че доста по-развити страни са закъснели с ограниченията. Той захапа и страните, които не са се справили с мигрантите. Към нас няма мигрантски напън, по думите му и това след време щяло да се регистрира. Ние сме във война, още веднъж сподели министър председателят.

Правителството се ръководело от правилото да се спасят живота на възрастните и работата на младите. Доказаната мярка е обществената изолираност, още веднъж посочи Бойко Борисов.

Държавата дава половин милиард лв. за увеличените разноски за Министерство на вътрешните работи, МО и Министерство на здравеопазването. 4,5 милиарда лв. активизира властта в поддръжка на бизнеса и безработицата. Държавата ще подсигурява заемите на бизнеса. Държавата ще оказва помощ и за безлихвени потребителски заеми до 1000 лв. за чиновници без заплати, само че в случай че останат на работа. Отлага се заплащането на налози за края на юни. Пари ще има за най-нуждаещите се пенсионери, както всяка година за Великденски добавки. Очаквайте детайлности!
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР