Саморазправа с пострадал се е разиграла пред кметството на Българово.Инцидентът

...
Саморазправа с пострадал се е разиграла пред кметството на Българово.Инцидентът
Коментари Харесай

Кървава саморазправа при свада на пътя, има ранен

Саморазправа с потърпевш се е разиграла пред кметството на Българово.Инцидентът е от днешния ден. Водач е намушкал с нож различен водач поради сдърпване на пътя, след което е напуснал местопроизшествието. Пострадалият е бил откаран в УМБАЛ „ Дева Мария “ и сега му вършат интервенция по неотложност.

По думите му, двамата водачи са се разминали в региона на ул. „ Първи май “. Зад кормилото на едната кола е бил към 60-годишен мъж, който буен, че е бил засечен от другия водач. Той излязъл от колата си и почнала словесна свада.

60-годишният мъж се държал извънредно нападателно, извадил нож от джоба си и намушкал съперника си. След това, без терзание, се качил още веднъж в автомобила и си тръгнал по пътя, до момента в който жертвата му кърви безпомощно, написа " Флагман ".

Свидетели позвънили на тел. 112 и съобщили за протичащото се. На място незабавно е дошъл екип на Спешна помощ. Пострадалият е бил откаран в УМБАЛ „ Дева Мария “, където се е наложило незабавно да бъде опериран, защото раната е била много огромна, споделя нашият четец.

60-годишният нападател, който е гражданин на Българово, е бил арестуван. Няма информация кой е намушканият водач.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР