Самопровъзгласилят се за главатар на здравеопазването в гр. Плевен и

...
Самопровъзгласилят се за главатар на здравеопазването в гр. Плевен и
Коментари Харесай

Плевенска болница: Горчев привиква и заплашва лекари

Самопровъзгласилят се за предводител на опазването на здравето в гр. Плевен и дори на целия град през последните три месеца Григор Горчев привиква и заплашва лекари и хабилитирани лица, които отхвърлят „ да слушат “, търси корпоративен, научен и всевъзможен избор на подвластни гласоподаватели като лидер на листа от политическа партия. Това настояват в отворено писмо до министъра на опазването на здравето и министъра на вътрешните работи от УМБАЛ " Сърце и мозък " Плевен.

Ето какво още написа в писмото:

Григор Горчев е прочут със абсурда за плагиатство, несполучливия опит да стане учен (сега отново е кандидат), а най-много с дърпането на конците на новоизбрания ректор проф. Добромир Димитров, който по думите на Горчев „ слушка като кукла на конци “. Димитров се е оплаквал неведнъж и в Плевен, и в София, че Горчев му пречи да поддържа " Сърце и Мозък‘, с цел да стане университетска болница макар, че по общо самопризнание е най-модерната огромна болница в Северна България с интернационална популярност.

Димитров показва и градът вижда по какъв начин фамилията на Горчев, което работи по едно и също време в неговата частна болница и в университета, е обсебило и царибашийски ръководи държавното висше учебно заведение – от раздаването на трофеи и постове до корупцията в европейските стратегии. Възмутени сме по какъв начин е допустимо новоизбраният ректор проф. Димитров, за който са дали своят вот и някои университетски лица от нашия колектив, да няма никакво достолепие и позор, и да продължава да слугува на „ главатаря “, който му диктува писма и дирижира ежедневно.

Господа министри, апелирам проверете търгува ли с въздействие Григор Горчев като претендент народен представител, търси ли обезпечаването на корпоративен избор, има ли и разпределя ли „ черна каса “, употребява ли закани против медицински и немедицински фрагменти в Плевен и, в случай че установите това, сезирайте ЦИК за отменяне на избора.

От 750-членния колектив на МБАЛ " Сърце и Мозък‘ - Плевен
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР