Самопровъзгласилият се за женкар Джером от Спрингвил (Алабама, САЩ), който

...
Самопровъзгласилият се за женкар Джером от Спрингвил (Алабама, САЩ), който
Коментари Харесай

Мъж се ожени за четири жени едновременно, за да спре да изневерява

Самопровъзгласилият се за коцкар Джером от Спрингвил (Алабама, САЩ), който е напът да се ожени за петата си брачна половинка, изясни, че решението му да подписа брак с четири дами по едно и също време и да живее под един покрив с тях, е единственият метод да укроти вътрешните си демони и да спре да изневерява. Още от тийнейджърските си години мъжът се пробва да пребори изкушението да бъде с повече от една жена и да остане правилен, само че в последна сметка осъзнава, че да бъде единствено с едно момиче няма да го удовлетворява в никакъв случай, написа.

С течение на времето схваща прочувствените вреди, които нанася на своите партньорки, на които непрекъснато е изневерявал, до момента в който скача от една връзка в друга.

Вече като възрастен, който е приел, че е полигамен, той взема решение, че единственото решение да спре да кръшка е да се откри с няколко съпруги.

" Всеки уикенд ходех на проучвания в медицинския център, тъй като непрекъснато си сменях партньорките. Имам възприятието, че няма жена, която да задоволи всичките ми стремежи ", признава Джером в епизод от предаването „ Любовта не съди “.

Преди пет години той се среща с Джасмин, която разказва като любовта на живота си и първата, за която се дами. Но изневерите му не престават, до момента в който един ден двамата не вземат решение да изградят „ полигамна конструкция “ на връзката си, защото съгласно тях това е единственият метод да останат дружно

Джасмин, която е бисексуална, счита, че сходен вид връзки ще се впишат идеално и във връзка с нейните персонални потребности. Във връзката си Джером и Джасмин са открили политика, съгласно която изборът на идната жена ще бъде в прерогативите на Джасмин, а не на Джером.

Така в фамилията им влиза втората брачна половинка – Дежа, след нея и третата – Бейби Джасмин. Четвъртата е някогашна другарка на Джером, която в началото е била наета при тях да работи като гримьорка, само че след това става част от самобитния им харем.

Сега огромното семейство се готви да посрещне и петата брачна половинка – Катара.

Fakti.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР