Самопровъзгласилият се лидер на звездния отбор в Hell’s Kitchen 6

...
Самопровъзгласилият се лидер на звездния отбор в Hell’s Kitchen 6
Коментари Харесай

Гатьо: Кобилкина се справяше добре в Hell’s Kitchen

Самопровъзгласилият се водач на звездния тим в Hell’s Kitchen 6 Пеньо Гатевски - Гатьо е посетител в третия епизод на формалния подкаст на шоуто “Кухнята след Ада ”. Командосът от Пловдив показа пред водещия Станислав Иванов, че желае да бъде идващият звезден победител. Дори освен това - Гатьо е безапелационен, че се вижда като първенец в Hell’s Kitchen.
 Гатьо NOVA/Красена Ангелова
Гатьо показва като своя най-голяма мощ в кухнята работата с месо. В “Кухнята след Ада ” той разкри какъв е най-големият му боязън и по какъв начин се е преборил с него. Участникът от “Игри на волята ” показа, че се схваща доста добре с началник Ангелов. Командосът беше безапелационен, че не съжалява, че е отвърнал по този начин остро на Керан. Гатьо и младият готвач, който към този момент не е част от Hell’s Kitchen, влязоха в нагнетен скандал и трябваше да бъдат разтървани от началник Виктор Ангелов. Пловдивчанинът е безапелационен, че не би дал прошка на Керан и че когато един път си изгубил неговия почит, връщане обратно няма.
 Hells Kitchen NOVA/Красена Ангелова
Гатьо разкри, че абсурдът с Бони е бил единствено шоу. Въпреки това той дефинира певицата като сложен темперамент и даде своята оценка за нейните готварски умения. Командосът счита, че Интернет сензацията Изабел Овчарова - Изи се оправя доста добре в кухнята. Доволен е от всички в звездния тим.
 Hells Kitchen NOVA/Красена Ангелова
След “Игри на волята ” Гатьо се чува единствено с 4 индивида от някогашните му съплеменници. Той показа, че вижда водещия Станислав Иванов в племето на Старейшините. Ако би трябвало да разпредели Бони, той би я пратил в племето на Амазонките.

Какво мисли Гатьо за любовта сред Мони Бонбони и Димитър? Какво сподели командосът на Керан?

Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада ” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР