Самопровъзгласилият се град-убежище Бостън обмисля резолюция, която ще позволи на

...
Самопровъзгласилият се град-убежище Бостън обмисля резолюция, която ще позволи на
Коментари Харесай

Градският съвет на Бостън разглежда предложението за гласуване на имигранти, за да позволи на неграждани да участват в местните избори

Самопровъзгласилият се град-убежище Бостън обмисля резолюция, която ще разреши на имигранти с „ легален статут “ да гласоподават в локални избори – предложение, което съгласно известията е получило поддръжка от болшинството от градските съветници на Бостън и е било претеглено по време на съвещание на съвета във вторник.

Съветникът Кендра Лара показа петицията за домашни правила, която беше разисквана по време на чуване във вторник следобяд измежду сътрудници съветници, бранители на имиграцията и чиновници на градските избори, заяви The Boston Herald.

„ Имаме хора, които, макар че не им е даден глас в локалното ръководство посредством гласоподаване, са работили, жертвали са и са вложили в своите квартали и всички хора би трябвало да имат думата при решенията, които оказват въздействие върху техните всекидневен живот ", сподели Лара.

Джеси Карпентър, градски служител за Такома Парк, Мериленд, заяви на съветниците в Бостън сходна смяна в политиката, която веч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР