Самопровъзгласила се за шепот на коне е убила съпруга си,

...
Самопровъзгласила се за шепот на коне е убила съпруга си,
Коментари Харесай

Шептящ на коне виновен в убийството на съпруга с ножица, след което се грижи за кучетата си

Самопровъзгласила се за шепот на коне е умъртвила брачна половинка си, като го намушка в гърба след дълъг брак, очернен от взаимно физическо и прочувствено принуждение.

Кристин Роул, в този момент на 70, се нахвърли „ в изблик на яд “ и заби дълъг изострен нож сред лопатките на 72-годишния си брачен партньор Иън през август 2022 година След това майката на три деца се отдалечи, до момента в който той я умоляваше да извадите ножа. Вместо това тя се грижеше за обичаните си кучета и направи малко телефонно позвъняване на другар, като я помоли да се грижи за животните от дребното им стопанство в Ноул, Северен Девън.

Съди по време на едномесечен развой в Exeter Crown Court чух, че Роулс, женени в продължение на 27 години, са като The Twits на Роалд Дал - отвратителна, отмъстителна, злобна фамилна двойка, която си играе неприятни смешки. Най-малкият наследник на Роули, Томас, призна, че и двамата са били „ физически “ и са взели участие в „ неприятни разправии “ и че знаят по какъв начин да си „ натискат бутоните “.

Прокурорът Шон Брънтън KC сподели на жу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР