Самоотвержеността на полицаите плаща цената на корупцията, с която каналджиите

...
Самоотвержеността на полицаите плаща цената на корупцията, с която каналджиите
Коментари Харесай

Радев на поклонението пред убитите двама полицаи: Плащат цената на корупцията!

" Самоотвержеността на служителите на реда заплаща цената на корупцията, с която каналджиите въртят своя трафик " съобщи в Бургас президентът Румен Радев, който взе участие на поклонението за двамата починалите двама служители на реда в града, съобщи БНР - Бургас.

Той уточни, че гибелта на униформените е разследване от дългогодишната безотговорност на хора, които провеждат и закрилят незаконния трафик на мигранти в страната и в Европа.

Двамата чиновници на Първо районно ръководство към МВР-Бургас - Йордан Илиев, старши служител на реда в бранш " Охранителна полиция " и Атанас Градев, пълководец на поделение в бранш " Охранителна полиция ", починаха през вчерашния ден рано сутринта при осъществяване на служебния си дълг, до момента в който се опитваха да спрат рейс с незаконни мигранти.

На фона на възходящия мигрантски напън прокуратурата и Министерство на вътрешните работи би трябвало да са безкомпромисни с каналджиите, настоя президентът.

" Очаквам и усилване на подхванатите ограничения за увеличаване на защитата на българската граница и недопускане на сходни случаи за в бъдеще. Като организация, модерни механически средства и подсилване на оградата, и най-много условия на труд и мотивация на персоналния състав ", съобщи президентът.

Той изрече съболезнования на фамилиите, на околните и на сътрудниците на починалите чиновници на Министерство на вътрешните работи.

" България загуби двама доблестни служители на реда, отдадени до завършек на своя дълг в името на законността и сигурността на българските жители. Те са чест и образец за всички нас ", сподели още Румен Радев.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР