Самоопределя се като най-добрия бъдещ телевизионен водещ Наблюдателни зрители не

...
Самоопределя се като най-добрия бъдещ телевизионен водещ Наблюдателни зрители не
Коментари Харесай

Бивш фермер: 85% от телевизионните водещи в България не стават


Самоопределя се като най-хубавия предстоящ ефирен водещ Наблюдателни фенове не пропуснаха финалните реплики на Димитър Калайджиев в „ Преди обед” тази седмица. Той стана прочут от присъединяване си във „ Фермата 5 “, където се изяви като тъничък психолог и съумя да убеди сегашната си другарка Красимира Цочева да напусне зоната си на комфорт и да стартира нов живот точно с него. Двамата не оставиха на случайността медийното си наличие. Преди по-малко от година те сътвориха You Tube канал, озаглавено „ Ловци на професия”, в който поемат провокации, влизайки в разнообразни професионални функции.

Двамата екс-фермери сполучливо развиват и Инстаграм профилите си, популяризирайки своите начинания. Преди броени дни Димитър Калайджиев самичък анонсира желанието си за ново професионално развиване, наблягайки в информацията за себе си в Инстаграм, че е „ най-хубавият предстоящ ефирен водещ”. В последното му присъединяване като коментатор на „ Фермата” в рейтинговото предаване на БТВ, „ Преди обед”, Калайджиев хвърли същинска медийна бомба казвайки пред водещите Сашо и Деси, че 85% от телевизионните водещи не стават. „ Какво имаш срещу телевизионните водещи?” – озадачено попита Сашо Кадиев, на което Димитър Калайджиев отговори, че срещу него и Деси няма нищо и не желае да ги разделя, само че „ чакам да си пуснеш връзките и ние двамата с теб да станем телевизионни водещи на ново предаване!” – сподели на изпроводяк Каладжиев.

Със сигурност интригата ще откри своето естествено развиване в обществените мрежи, където новият план на фермерската двойка Краси и Димитър е „ Лексикон за възрастни” в Инстаграм. Поредицата провокира известни в мрежата и от екрана лица да дават отговор както на съществени, по този начин и на провокативни въпроси от персоналния и професионалния си живот. Очевидно на младия брокер на недвижими парцели бизнесът към този момент му е стеснен и желае да се развива в ново занятие. Дали опитите му ще се увенчаят с триумф, следва да разберем.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР