Самообявилите се за морални ментори водещи на сутрешния блок на

...
Самообявилите се за морални ментори водещи на сутрешния блок на
Коментари Харесай

„СЪВПАДЕНИЕ”: Анна Цолова с палат, Виктор Николаев с тузарски апартамент в столичния топ център

Самообявилите се за морални ментори водещи на утринния блок на Нова телевизия Анна Цолова и Виктор Николаев тънат в забележителен лукс. От публицисти на заплата, живеещи в столични панелки, двамата ненадейно забогатяват имотно единствено за едно лято.

През горещите месеци на 2014-а година, до момента в който громяха ББЦ и лидерa й Николай Бареков, Виктор Николаев и Анна Цолова получават парцели за стотици хиляди лв. в тузарските квартали на София като „ Драгалевци” и Идеален център.

През месец юли Цолова закупува къща в полите на Витоша за над 400 000 лева, а единствено месец по-късно екранният й сътрудник се снабдява с тузарски апартамент на една от обичаните на софиянци улици - "Г. С. Раковски ", на метри от постройката на Европейския парламент.

От къде Виктор Николаев има ресурса да закупи подобен парцел и то в центъра на София и плод на инцидентно съвпадане ли е, че дружно с Анна Цолова имотно забогатяват едновременно - през горещото лято на 2014-а година, са въпроси, на които се чака да отговорят Национална агенция за приходите и Прокуратурата.

Както първи BNews заяви, прокуратурата е образувала досъдебно произвеждане по сигнала на група жители за закупуването на първокласния парцел в столичния квартал "Драгалевци " от Анна Цолова със съмнителни финансови средства, а представляващият неправителствената организация евродепутатът Николай Бареков заяви, че до дни в държавното обвиняване ще бъде входиран и документ с обстоятелства и условия, пораждащи подозрения за укриване на приходи и от страна на Виктор Николаев.

Вчера наши читатели, представящи се като съседи на Цолова, изпратиха фотоси на публицистичния мейл, които разкриват разкоша за знамение и приказ, в който се обитава телевизионната водеща. Прави усещане, че първокласният парцел на журналистката е прикрит зад съвсем военна ограда, която до преди няколко седмици липсваше. Загражденията на палата са по-грамадни от граничното оборудване на Валери Симеонов.

Вероятно уплашена от идното влизане на данъчните в приказния й парцел, Цолова е вдигнала единствено за дни голяма скъпа ограда за изненада на комшиите си. Няма по-грандоманска ограда в близост, пишат нашите читатели в коментар към изпратените снимки. По думите им това е една от най-скъпите улици в баровския квартал „ Драгалевци”.

Както сами ще видите на снимкaта пред къщата е паркирана и избраната от читателите ни „ мощната машина на водещата в жанр мутренските години от 90-те”.



В писмото до публицистичната ни поща съседите й излагат и подозрения, че такава грамадна къща не може да има площ колкото на апартамент в „ Обеля”. Припомняме, че по документи палатът на Цолова е с повърхност от скромните 63 кв. м., което на процедура е не допустимо. Те задават още въпроса „ по какъв начин в тази част на Драгалевци, на метри от Панорамния път към резиденцията на Борисов и Радев, близо 800 кв. м земя, без постройките, може да коства 300-400 евро кв. м?

Обвързани ли са българските публицисти с корупционни практики и схеми за пране на пари, следва да разберем. BNews ще следи развиването на тематиката и ще ви осведоми навреме.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР